Διεθνής Διαγωνισμός Χορωδιών

Σας γνωρίζουμε ότι από 18 έως και 21 Οκτωβρίου 2016 θα διεξαχθεί Διεθνής Διαγωνισμός Χορωδιών στην πόλη Busan της Ν. Κορέας. Τα επιμέρους βραβεία του διαγωνισμού συνοδεύονται από χρηματικά και λοιπά έπαθλα συνολικού ύψους 70.000 δολλαρίων ΗΠΑ.

Όπως μας πληροφορεί η Ελληνική Πρεσβεία στη Σεούλ, κατόπιν προφορικής συνεννόησης με τους διοργανωτές του Διεθνούς Διαγωνισμού, και δεδομένου ότι ουδέποτε υπήρξε ελληνική συμμετοχή, ειδικά για τη χώρα μας θα καλυφθούν τα έξοδα διαμονής και εσωτερικών μετακινήσεων μιας χορωδίας από την Ελλάδα. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από παραπάνω της μιας χορωδίας από τη χώρα μας, οι διοργανωτές θα επιλέξουν τη χορωδία της οποίας θα καλύψουν τα έξοδα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο οι συμμετέχοντες οφείλουν να καλύψουν εξ ιδίων τα έξοδα αεροπορικών εισιτηρίων και διατροφής.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 30η Ιουνίου 2016.

Αναλυτικές πληροφορίες (στα αγγλικά) για το Διαγωνισμό, την ακριβή διαδικασία υποβολής αιτήσεων και το κόστος διαμονής και διατροφής που καλούνται να καλύψουν οι χορωδίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.busanchoral.org/bcfc/

Τμήμα Μουσικής

Διεύθυνση Εφαρμογής Πολιτιστικής Πολιτικής

Γενική Διεύθυνση Σύγχρονου Πολιτισμού

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού